από το 1990

Παντεσπανι


TOP MIX SUPER
Μίγμα για την παρασκευή λευκού παντεσπάνι και ρολών. Το παντεσπάνι είναι αφράτο, γευστικό, εξαιρετικά ελαστικό, με πολύ καλή κυψέλωση και άψογη διατηρησιμότητα. Δεν τρίβεται, δεν σπάει και είναι ιδανικό για μηχανές αυτόματης κοπής. Εύκολο στην χρήση με την προσθήκη νερού και αυγών. Έχει υψηλή απόδοση ακόμη και με τη χρήση παστεριωμένων αυγών. Δεν περιέχει συντηρητικά.
Εφαρμογές: παντεσπάνι, ρολό κλπ.
Συσκευασία: Σακί 20 kg


CHOCOLATE TOP MIX
Μίγμα για την παρασκευή παντεσπάνι σοκολάτας. Το παντεσπάνι είναι αφράτο, με πλούσια σοκολατένια γεύση, εξαιρετικά ελαστικό, με πολύ καλή κυψέλωση και άψογη διατηρησιμότητα. Δεν τρίβεται, δεν σπάει και είναι ιδανικό για μηχανές αυτόματης κοπής. Εύκολο στην χρήση με την προσθήκη νερού και αυγών. Έχει υψηλή απόδοση ακόμη και με τη χρήση παστεριωμένων αυγών. Δεν περιέχει συντηρητικά.
Εφαρμογές: παντεσπάνι σοκολάτας, ρολά σοκολάτας
Συσκευασία: Σακί 20 kg


CHOCOLATE TOP MIX SUPER
Μίγμα για την παρασκευή παντεσπάνι σοκολάτας σκουρόχρωμο. Είναι αφράτο, με ιδιαίτερη σοκολατένια γεύση, εξαιρετικά ελαστικό, με πολύ καλή κυψέλωση και άψογη διατηρησιμότητα. Δεν τρίβεται, δεν σπάει και είναι ιδανικό για μηχανές αυτόματης κοπής. Εύκολο στην χρήση με την προσθήκη νερού και αυγών. Έχει υψηλή απόδοση ακόμη και με τη χρήση παστεριωμένων αυγών. Δεν περιέχει συντηρητικά.
Εφαρμογές: έντονα σκουρόχρωμο παντεσπάνι σοκολάτας, ρολά σοκολάτας
Συσκευασία: Σακί 20 kg


STAR MIX
Μίγμα για την παρασκευή παντεσπάνι. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν που παρασκευάζεται μόνο με την προσθήκη νερού. Είναι πλούσιο σε γεύση και έχει μεγάλη διόγκωση. Είναι εξαιρετικά ελαστικό, με πολύ καλή κυψέλωση και άψογη διατηρησιμότητα. Δεν τρίβεται, δεν σπάει και είναι ιδανικό για μηχανές αυτόματης κοπής. Δεν περιέχει συντηρητικά.
Εφαρμογές: παντεσπάνι, ρολό κλπ.
Συσκευασία: Σακί 20 kg